ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Κουβερτούρα Valrhona Grand Cru 70% κακάο Guanaja

διατροφή

Κουβερτούρα Valrhona Grand Cru 70% κακάο Guanaja
🔍
sales!
Kouvertoura valhona guanaja 70 cacao
Kouvertoura 70 valrhona guanaja

Κουβερτούρα Valrhona Grand Cru 70% κακάο Guanaja

Ονομάστηκε από το πλέον διάσημο νησί της Καραϊβικής, όπου ο Χριστόφορος Κολόμβος έφθασε το 1502, το Guanaja προσφέρει ένα εντελώς πρωτότυπο μείγμα σπόρων κακάο, το λεπτό σε γεύση Criollo και τα δυνατά Trinitario και Forastero. Σοκολάτα που χρησιμοποιεί ο γνωστός pastry chef Στέλιος Παρλιάρος στις δημιουργίες του.

4.00€ 4.00€

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική

Κωδικός Προϊόντος: 139-3988

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
email

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ενημερωθείτε στο email σας για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος

Η διεύθυνση email σας δεν θα κοινοποιηθεί ή δεν θα χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από την ειδοποίηση σχετικά με την διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος.
Συνήθως αγοράζονται μαζί
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτή η Grand Cru Guanaja κουβερτούρα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, αναπτύσσει μια εξαιρετική και σπάνια πικρή γέυση, αποκαλύπτοντας μια ολόκληρη αρωματική ποικιλία ζεστών αρωμάτων.

Το προϊόν αυτό είναι πιστοποιημένο Kosher (Triangle K - Dairy) - Προέλευση: Γαλλία

Εφαρμογές:
- Σοκολάτα Ganache: ναι
- Επίστρωση: ναι
- Ganache: ναι
- Μους: ναι
- Σωσ: ναι
- Παγωτά και sorbets: ναι
- Ποτό Chocolat: ναι
- Διακόσμηση: ναι
- Γλάσο: ναι
- Κρέμα: ναι

Σκλήρυνση: Τήξη T1 (55/58 ° C) -> Κρυστάλλωση T2 (28/29 ° C ) -> Δουλεύεται Τ3 (31/32 ° C )

Τεχνική σκλήρυνσης (από την Ecole du Grand Chocolat):
1 - Λιώστε τη κουβέρτα για 12 ώρες για να βεβαιωθείτε ότι το βούτυρο κακάο έχει λειώσει σωστά.
2 - Ελέγξτε ότι η θερμοκρασία είναι T1.
3 - Κρατήστε την απαιτούμενη ποσότητα κουβερτούρα, βεβαιώνοντας ότι έχετε πάντα μία μικρή ποσότητα ζεστής κουβερτούρας.
4 - Ανακατεύετε τακτικά και ελέγχετε ότι βρίσκεται στη θερμοκρασία ρύθμισης T2.
5 - Σταματήστε την ψύξη της μάζας και αμέσως αυξήστε τη θερμοκρασία στο Τ3 με:
- προσθέτοντας ζεστό κουβερτούρα στο Τ1
- να το ζεστάνετέ σε Μπεν Μαρί
- τη θερμαίνετε σε φούρνο μικροκυμάτων (400/500 W max, ώστε να μην καεί)
6 - Ελέγξτε ότι η κουβερτούρα βρίσκεται σε θερμοκρασία που να δουλεύεται T3 και να ανακατεύετε τακτικά για να εξασφαλίσετε ότι η θερμοκρασία και, συνεπώς, η ρύθμιση είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη

free free shipping
1