Αμμωνία
Η αμμωνία χρησιμοποιείται στην μαγειρική και πολύ περισσότερο στην βιομηχανία των τροφίμων ως διογκωτικός παράγοντας και ρυθμιστής οξύτητας. Αυτό το χρήσιμο συστατικό επιτρέπει στους παρασκευαστές τροφίμων να αποκρούσουν τα βακτήρια και τα παθογόνα που μπορεί να προκαλέσουν τροφική ασθένεια.
Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική
Σχετικές κατηγορίες: Μπαχαρικά
Κωδικός Προϊόντος: 2-3323
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Χρησιμοποιείται για φούσκωμα σε ψωμί, κέηκ, κουλουράκια κτλ.
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιειθεί και ως λίπασμα στα φυτά, δρα ως πηγή αζώτου.