ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλεύρι Αμυγδάλου (Βιολογικό)

διατροφή

Αλεύρι Αμυγδάλου (Βιολογικό)
🔍
bio
sales!

Αλεύρι Αμυγδάλου (Βιολογικό)

Το αλεύρι αμυγδάλου είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό αλεύρι σίτου. Είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, γεμάτη με θρεπτικά συστατικά και έχει ελαφρώς πιο γλυκιά γεύση. Μπορεί επίσης να προσφέρει περισσότερα οφέλη για την υγεία από το παραδοσιακό αλεύρι σίταριού, όπως η μείωση της "κακής" LDL χοληστερόλης και της αντίστασης στην ινσουλίνη.

5.98€ 5.98€

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική

Σχετικές κατηγορίες: Διατροφή, Δίαιτες 3 Φάσεων - Keto - Paleo, Βιολογικά

Κωδικός Προϊόντος: 364-7012

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
email

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ενημερωθείτε στο email σας για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος

Η διεύθυνση email σας δεν θα κοινοποιηθεί ή δεν θα χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από την ειδοποίηση σχετικά με την διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος.
Συνήθως αγοράζονται μαζί
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα.

Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση. Για όσους παρακολουθούν τον γλυκαιμικό δείκτη, το αλεύρι αμυγδάλου είναι υψηλό σε πρωτεΐνη, χαμηλό σε υδατάνθρακες και σάκχαρα. Δεν περιέχει γλουτένη, δεν είναι αποβουτυρωμένο, καθιστώντας το μια καλή πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων που βρίσκουμε στα ωμά αμύγδαλα.

Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Ε, μια ομάδα λιποδιαλυτών ενώσεων που λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά στο σώμα σας.
Αποτρέπουν βλάβες από επιβλαβή μόρια που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες, τα οποία επιταχύνουν τη γήρανση και αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και καρκίνου.

Στην πραγματικότητα, αρκετές μελέτες έχουν συνδέσει υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης Ε σε χαμηλότερα ποσοστά καρδιακών παθήσεων όπως και Alzheimer.

Το μαγνήσιο είναι μια άλλη θρεπτική ουσία που υπάρχει άφθονη στο αλεύρι αμυγδάλου. Συμμετέχει σε πολλές διαδικασίες στο σώμα σας και μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, όπως βελτιωμένο έλεγχο σακχάρου αίματος, μειωμένη αντίσταση στην ινσουλίνη και χαμηλότερη αρτηριακή πίεση

Το αλεύρι αμυγδάλου έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, αλλά είναι υψηλό σε υγιή λίπη και φυτικές ίνες.
Αυτές οι ιδιότητες του δίνουν ένα χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, που σημαίνει ότι απελευθερώνει αργά τη ζάχαρη στο αίμα σας για να παρέχει μια σταθερή πηγή ενέργειας.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει μια αξιοσημείωτα υψηλή ποσότητα μαγνησίου - ένα μέταλλο που παίζει εκατοντάδες ρόλους στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του σαχάρου στο αίμα.
Εκτιμάται ότι μεταξύ 25-38% των ατόμων με διαβήτη τύπου 2 έχουν ανεπάρκεια μαγνησίου και η διόρθωσή τους μέσω της διατροφής ή των συμπληρωμάτων μπορεί να μειώσει σημαντικά το σάχαρο του αίματος και να βελτιώσει τη λειτουργία της ινσουλίνης.

Στην πραγματικότητα, η ικανότητα του αλευριού αμυγδάλου να βελτιώσει τη λειτουργία της ινσουλίνης μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε άτομα χωρίς διαβήτη τύπου 2 που έχουν χαμηλά επίπεδα μαγνησίου ή κανονικά επίπεδα μαγνησίου αλλά είναι υπέρβαρα.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι χαμηλές γλυκαιμικές ιδιότητες των αμυγδάλων και η υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο μπορεί να βοηθήσουν στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα σε άτομα με ή χωρίς διαβήτη τύπου 2.

Είναι εύκολο στο ψήσιμο και χρησιμοποιείτε σε πάρα πολλές συνταγές, μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε κανονικό αλεύρι σιταριού με αλεύρι αμυγδάλου.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη θέση του ψωμιού για να καλύψετέ κρέατα, ψάρι, κοτόπουλο, μπιφτέκια.

Το μειονέκτημα της χρήσης στο αλεύρι αμυγδάλου είναι ότι τα ψημένα προϊόντα δεν φουσκώνουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γλουτένη στο αλεύρι σιταριού βοηθά το ζυμάρι να τεντώνει και να παγιδεύει περισσότερο αέρα, πράγμα που βοηθά τα ψημένα προϊόντα να φουσκώσουν.

Το αλεύρι αμυγδάλου δεν περιέχει γλουτένη αλλά το κατάστημα διαχειρίζεται τρόφιμα με γλουτένη.

Φυλάσσεται σε ερμητικά κλειστό δοχείο στο ψυγείο.

Προέλευση Ισπανία

free free shipping
1