Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με Τζίντζερ
Υλικά:
~ 2 ¼ φλιτζάνια Βούτυρο
~ 2 ¼ φλιτζάνια ζάχαρη
~ 3 αυγά
~ 1 φλιτζάνι μελάσα
~ ¾ κ.γ αλάτι
~ 5 ½ κ.γ σόδα
~ 2 ½ κ.γ γαρίφαλο
~ 2½ κ.γ κανέλα
~ 2 κ.γ. τζίντζερ
~ 6 φλιτζάνια αλεύρι
Εκτέλεση:
~ Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
~ Αφήστε την ζύμη να ξεκουραστεί
~ Φτιάξτε μπάλες και βουτήξτε το πάνω μισό μέσα στην ζάχαρη
~ Λίγο πριν το ψήσιμο, χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος ενός φλιτζανιού για να πατήσετε το κάθε μπισκότο χωριστά
~ Ψήνουμε στους 350 βαθμούς για 8-10 λεπτά.
~ Μην τα παραψήσετε, εάν τα θέλετε λίγο μαλακά
~ Αφήστε τα να κρυώσουν.