Σουπιές με ξύδι, μέλι και δενδρολίβανο
Χρόνος Προετοιμασίας: 40' λεπτά
Υλικά για 4 άτομα:
1 κιλό σουπιές μικρές
200 γρμ. ελαιόλαδο
100 γρμ. ξύδι
50 γρμ. μέλι
50 γρμ. δενδρολίβανο
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
Εκτέλεση :
Καθαρίζουμε τις σουπιές και τις περνάμε από καυτό λάδι. Τις τοποθετούμε σ’ ένα ταψί. Στο λάδι βάζουμε το αλεύρι, το ξύδι, το μέλι και το δενδρολίβανο να βράσουν 5 λεπτά. Το περιχύνουμε στις σουπιές και τις γκρατινάρουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.