Μους Σοκολάτας με Γιαούρτι απο τον Executive Chef Τάσο Τόλη της αλυσίδας εστιατορίων Palmie bistro
Χρόνος Προετοιμασίας: 40' λεπτά Υλικά για 4-6 άτομα: 100 γρμ. κουβερτούρα 55% κακάο100 γρμ .Γιαούρτι στραγγιστό200 γρμ .κρέμα τυριού90 γρμ ζάχαρη καστανή6 φύλλα ζελατίνη2 κουτ. σούπας γκραν μαρνιε4...
Η ιστορία των Χριστουγεννιάτικων γλυκών
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα σπίτια και οι πόλεις θα φορέσουν τα γιορτινά τους, θα αποκτήσουν φώς και χρώμα, ενώ οι κουζίνες θα πλημμυρίσουν από αρώματα παραδοσιακών γλυκών. Ποια όμως είναι η...