Βούτυρο Κακάο σταγόνες Βρώσιμο (Bio) (200γρ)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βούτυρο κακάο σε όλες σχεδόν τις σοκολατένιες παρασκευές σας με όλα τα είδη σοκολάτας (λευκή, υγείας και γάλακτος). Το βούτυρο κακάο θα προσδώσει μία τέλεια υφή και ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα στα σοκολατάκια σας.
Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική
Σχετικές κατηγορίες: Βιολογικά
Κωδικός Προϊόντος: 429-5
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Το βούτυρο κακάο είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Theobroma cacao. Χάρη στην κρεμώδη υφή του και το ευγενικό του άρωμα, είναι απαραίτητο στοιχείο για να δημιουργήσετε τα καλύτερα σοκολατάκια που κυριολεκτικά θα λιώνουν στο στόμα! Το βούτυρο κακάο έχει μία απαλή γεύση και η μυρωδιά του φυσικά, θυμίζει σοκολάτα.
Το βούτυρο κακάο δεν έχει επεξεργαστεί σε υψηλή θερμοκρασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτες τις θρεπτικές του ιδιότητες. Ιδανικό ως συστατικό για τη δημιουργία σοκολάτας, καθώς και στην ζαχαροπλαστική.
Για καλλυντική χρήση: Η χρήση του για καλλυντικούς σκοπούς είναι ευρέως διαδεδομένη. Αποτελεί βασικό συστατικό για κρέμες, σαμπουάν, αλοιφές, αντηλιακά, σαπούνια κλπ. Μάλιστα απορροφάται τόσο καλά από το δέρμα μας, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και αυτούσιο!
Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καθώς περιέχει Βιταμίνη Ε. Είναι όμως ακόμη πιο γνωστό για την αποτελεσματικότητα του στην αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των "αποχρωματισμών" της επιδερμίδας, των μαύρων κύκλων στα μάτια και των ρυτίδων.
Σημείωση: Διατηρείται σε θερμοκρασία 5-15 C σε ξηρό περιβάλλον. Κατά τους χειμερινούς μήνες η πιθανή εμφάνιση λευκών στιγμάτων είναι φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία..
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 3771kj/901kcal - Λίπη: 99,9g εκ των οποίων κορεσμένα: 63,1g - Υδατάνθρακες: 0g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Φ. Ίνες: 0g - Πρωτεΐνες: 0g - Αλάτι: 0g
Προέλευση Περού